TV-inspektion

Et af vores specialer er TV-inspektion af kloakker. TV-inspektion er et værktøj som oftest anvendes af kloakmestre til at lokalisere mulige fejl eller skader i kloakrørene. Hvis der derfor er mistanke til en skade på/i din kloak, har vi kompetencerne og ekspertisen til at foretage en TV-inspektion, som kan tydeliggøre kloakkens tilstand. Vi vil have mulighed for at klarlægge eventuelle fejl eller skader og komme med en vurdering på bedste vis. Vi har simpelthen det nyeste udstyr til at kunne klarlægge eventuelle rotteskader eller generel fejlfinding, sporing og lokalisering af mulige problemer.

Hvis uheldet er ude, og en skade på kloakrørene er klarlagt efter en TV-inspektion, hjælper vi gerne med at oprette skaden som en forsikringsskade. Dette kan du læse nærmere om under emnet kloakskader.

Typiske skader som kan konstatereres efter en TV-inspektion er rotteskader, som kan lokaliseres og bekæmpes med rottespærrer, hvilket vi er certificeret til. Derudover kan der komme et brud på rørene, som enten kan repareres eller udskiftes. Et andet problem kan være forskudte samlinger, som kan opstå mellem rør og fittings eller rør og rør. Vi har kompetente ansatte, samt en autoriseret kloakmester til professionelt at kunne løse et hvert problem, som måtte opstå.

Læs mere om kloakgaranti > her

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os