Forsikrings-skader & reparation af kloak i Midt- og Vestjylland.

Få professionel reparation af kloak i Holstebro, Struer og omegn

Har du mistanke om en forsikrings kloakskade i din kloak? Er dine fliser sunket? Har du rottehuller i jorden? Hos Livbjerggård Entreprenør kan du få professionel reparation af kloak i Holstebro, Struer og omegn.

Hvis uheldet er ude og en kloakskade kan konstateres, yder vi relevant vejledning og hjælper gerne med at oprette fejlen som én forsikringsskade.

Vi er certificeret håndværkstaksator og er faste samarbejdspartnere med mange forsikringsselskaber i dag, hvor vi kører fast og laver TV-Inspektion og besigtiger forsikringsskader i Midt- og Vestjylland.

Herefter overtager vi reparationen af den pågældende skade. Vi hjælper altså med forsikringsberetningen, i tilfælde af kloakskader.

Hvis skaden er under huset, kan vi hos Livbjerggård Entreprenør strømpefore eller lave en punktrenovering af kloakrøret, så vi ikke behøver at banke gulvet op. Derved kan vi nemt og hurtigt få repareret kloakken uden at det er til gene.

Typiske kloakskader kan være:

  • Kloakbrud
  • Rotteskader
  • Trærødders indtrængning i rørene

Få ordnet dine kloakskader i tide

Trænger din kloak til service eller reparation? Vi klarer anlægning af nyt kloaksystem, separering af spildevand / regnvand og generelt spildevand i det åbne land (nedsivningsanlæg, mile-anlæg og lign) samt reparation af kloak i Holstebro og resten af Vestjylland.

Hos Livbjerggård Entreprenørforretning er vi meget bevidste om at vores ansatte er bedst muligt kvalificeret til arbejdet, således vi altid kan stå inde for en veludført arbejdsopgave.

Der er 2 autoriserede kloakmestre i firmaet og over 25 års erfaring indenfor området.

Vi er derudover certificeret til at anvende rottespærrer i kloakledninger mod bekæmpelse af rotter og mod forebyggelse af nye skader.

Få udført service af kloak i Holstebro, Struer og omegn i dag

Vi kan hjælpe med din kloak nær Struer og Holstebro eller i resten af Midt- og Vestjylland. Livbjerggaard Entreprenørforretning er din ekspert i kloakservice i Holstebro og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder kloak TV, slamsugning og reparationer.

Vores kompetente team sikrer, at dit kloakproblem bliver løst hurtigt og effektivt, og at dit hjem eller erhverv er i orden igen. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet, så du kan være sikker på at få den bedste service. Har du brug for hjælp med din kloak i Holstebro, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 20 21 01 09 eller på mail: mail@livbjerggaard.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kloak i Holstebro

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os