Kloak, forsikrings-skader & kloakservice i Holstebro og omegn

Professionel reparation af kloak i Holstebro og omegn

Trænger din kloak til service eller reparation? Vi klarer anlægning af nyt kloaksystem, separering af spildevand / regnvand og generelt spildevand i det åbne land (nedsivningsanlæg, mile-anlæg og lign) samt reparation af kloak i Holstebro og resten af Vestjylland.d

Hos Livbjerggård Entreprenørforretning er vi meget bevidste om at vores ansatte er bedst muligt kvalificeret til arbejdet, således vi altid kan stå inde for en veludført arbejdsopgave.

Vi har én af landets få kvindelige autoriserede kloakmestre, rørlæggere, anlægsstruktør, bygningsstruktør m.fl.

Få ordnet dine kloakskader i tide

Hvis uheldet er ude og en kloakskade kan konstateres, yder vi relevant vejledning og hjælper gerne med at oprette fejlen som én forsikringsskade. Herefter overtager vi reparationen af den pågældende skade. Vi hjælper altså med forsikringsberetningen, i tilfælde af kloakskader.

Vi er derudover certificeret til at anvende rottespærrer i kloakledninger mod bekæmpelse af rotter og mod forebyggelse af nye skader.

Typiske kloakskader kan være:

  • Kloakbrud
  • Rotteskader
  • Trærødders indtrængning i rørene

Få udført service af kloak i Holstebro og omegn i dag

Har du brug for hjælp med din kloak nær Holstebro eller resten af Vestjylland. Livbjerggaard Entreprenørforretning er din ekspert i kloakservice i Holstebro og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder kloak TV, slamsugning og reparationer.

Vores kompetente team sikrer, at dit kloakproblem bliver løst hurtigt og effektivt, og at dit hjem eller erhverv er i orden igen. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet, så du kan være sikker på at få den bedste service. Har du brug for hjælp med din kloak i Holstebro, tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer: 20 21 01 09 eller på mail: mail@livbjerggaard.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kloak Holstebro

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os