Professionel slamsugning med spuler nær Holstebro og Struer

Har du problemer med kloaken? Hos Livbjerggård Entreprenørforretning har over 14 års erfaring indenfor kloakarbejde. Vi har som kronen på værket det sidste nye udstyr inden for kloak TV og vi tilbyder slamsugning med spuler i Holstebro, Struer og omegn. Det er ingen grund til bekymring, når du anvender et ordentligt entreprenørfirma.

Slamsugning og kloakspuling

Vi udfører diverse former for slamsugning, kloakspuling, opsugning. Dette gælder både store såvel som små opgaver, alt fra industri, parcelhuse og landbrugsopgaver. I tilfælde af en stoppet kloak vil en kloakspuling samt en slamsugning være nødvendigt for igen at kunne skabe en fri passage. Slammet vil blive suget op og transporteret væk.

TV-inspektion: spuler med TV-kamera

Vi har altid TV-kamera på spuleren således en evt. skade kan lokaliseres med det samme. Derudover medbringer vi sonde, så det er muligt at finde en evt. skjult brønd, ledning eller lign. Vi har maskinerne og udstyret til effektivt at kunne udføre enhver opgave. Vi har både lastbil-spuler og traktor-spuler, således vi kan kører alle steder, på både veje, stier, marker og lign. Få mere information om TV-inspektion.

Få mere information om slamsugning med spuler

Har du spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på telefon 20 21 01 09, sende en mail til mail@livbjerggaard.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Slamsugning Holstebro

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os