Professionel slamsugning nær Holstebro og Struer

Har du problemer med kloaken og her derfor brug for en slamsugning med spuler nær Holstebro og Struer? Hos Livbjerggård Entreprenørforretning har over 14 års erfaring indenfor kloakarbejde. Vi har som kronen på værket det sidste nye udstyr inden for kloak TV og vi tilbyder slamsugning med spuler i Holstebro, Struer og omegn. Det er ingen grund til bekymring, når du anvender et ordentligt entreprenørfirma.

Slamsugning og kloakspuling i Holstebro og omegn

Vi udfører diverse former for slamsugning, kloakspuling, opsugning. Dette gælder både store såvel som små opgaver, alt fra industri, parcelhuse og landbrugsopgaver. I tilfælde af en stoppet kloak vil en kloakspuling samt en slamsugning være nødvendigt for igen at kunne skabe en fri passage. Slammet vil blive suget op og transporteret væk.

TV-inspektion: spuler med TV-kamera

Vi har altid TV-kamera på spuleren således en evt. skade kan lokaliseres med det samme. Derudover medbringer vi sonde, så det er muligt at finde en evt. skjult brønd, ledning eller lign. Vi har maskinerne og udstyret til effektivt at kunne udføre enhver opgave. Vi har både lastbil-spuler og traktor-spuler, således vi kan kører alle steder, på både veje, stier, marker og lign. Få mere information om TV-inspektion.

Få mere information om slamsugning i Holstebro og omegn

Har du brug for professionel hjælp til dit kloakarbejde i Holstebro, Struer eller omegn? Livbjerggård Entreprenørforretning yder den bedste service. Vi lever af tilfredse kunder og derfor er din oplevelse vores top prioritet, Vi tilbyder bl.a kloak TV og slamsugning med spuler. Så hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på telefon 20 21 01 09, sende en mail til mail@livbjerggaard.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Slamsugning Holstebro

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os