Jordarbejde & jordflytning i Struer og omegn

Få udført jordarbejde nær Struer af professionel entreprenør

Skal du have udført jordarbejde eller jordflytning nær Struer? Vi klarer de fleste jordflytningsopgaver  i Vestjylland, både hvad angår udjævning af byggegrunde, etablering af nye søer, bygge modning som kan indebære vejanlæg, kloakering samt adskillige andre opgaver. Vi tilbyder vores service til private og erhverv, og vi anser aldrig en opgave som værende færdig, før du er tilfreds med det endelige resultat.

Entreprenør med kompetence for jordarbejde i Struer og omegn

Livbjerggård Entreprenørforretning er din erfarne entreprenør for jordflytning og jordarbejde i Struer og hele Vestjylland. Vi specialiserer os i professionel jordarbejde, inklusive rådgivning, planlægning, jordforberedelse, jordflytning, jordstabilisering, kontrol og efterbehandling. Vi tilbyder vores service til både private og erhverv. Vores team sikrer, at dit projekt bliver gennemført til perfektion og efter dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere om vores service, arbejdsområder eller priser? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 20 21 01 09, sende en mail til mail@livbjerggaard.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og står selvfølgelig altid klar med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Jordarbejde Struer

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os