Kloak, forsikrings-skader & kloakservice i Holstebro og omegn

Professionel reparation af kloak

Trænger din kloak til service eller reparation? Vi klarer anlægning af nyt kloaksystem, separering af spildevand / regnvand og generelt spildevand i det åbne land (nedsivningsanlæg, mile-anlæg og lign) samt reparation af kloak i Holstebro og resten af Vestjylland. Hos Livbjerggård Entreprenørforretning er vi meget bevidste om at vores ansatte er bedst muligt kvalificeret til arbejdet, således vi altid kan stå inde for en veludført arbejdsopgave.

Vi har én af landets få kvindelige autoriserede kloakmestre, rørlæggere, anlægsstruktør, bygningsstruktør m.fl.

Få ordnet dine kloakskader i tide

Hvis uheldet er ude og en kloakskade kan konstateres, yder vi relevant vejledning og hjælper gerne med at oprette fejlen som én forsikringsskade. Herefter overtager vi reparationen af den pågældende skade. Vi hjælper altså med forsikringsberetningen, i tilfælde af kloakskader.

Vi er derudover certificeret til at anvende rottespærrer i kloakledninger mod bekæmpelse af rotter og mod forebyggelse af nye skader.

Typiske kloakskader kan være:

  • Kloakbrud
  • Rotteskader
  • Trærødders indtrængning i rørene

Få udført service af kloak i dag

Har du brug for hjælp? Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag. Du har mulighed for at ringe til telefon 20 21 01 09, sende en mail til mail@livbjerggaard.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kloak Holstebro

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os